Werken op Sint-Maarten

“Chantal Jansen is een trouwe werknemer van onze partner Koraal geweest. Vanaf vandaag mogen wij haar verwelkomen bij het Korint team. Chantal start namelijk als eerste zorgprofessional ooit via Korint op Sint Maarten”.

De start bij Koraal

“Vanaf juni 2016 werk ik als operatieassistente voor Koraal. In 1e instantie op basis van een 0-urencontract, maar het was zo leuk dat ik vanaf 1 november fulltime in dienst ben van Koraal. Van een vaste baan in het ziekenhuis, heb ik destijds toch de stap gemaakt naar de detachering. Ik was op zoek naar uitdaging, ontwikkeling en vooral ook nieuwe ervaringen.

Nou, en die kreeg ik! Heel eerlijk; het kostte even wat energie, al die nieuwe ziekenhuizen en klinieken, de nieuwe mensen, nieuwe regeltjes en nieuwe ok-complexen. Maar als ik nu terug kijk over 4 maanden tijd, wat heb ik me in korte tijd toch ontzettend kunnen ontwikkelen (flexibiliteit, nieuwe ingrepen etc.).
Ik heb gedurende mijn periode altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ik in het buitenland aan de slag wilde gaan. Flexibel werken bij Koraal was een mooi opstapje om dit te verwezenlijken.

 

De stap naar Sint Maarten

Ik heb het dus altijd interessant gevonden om in het buitenland te gaan werken. Deze mogelijkheden waren veel makkelijker te verwezenlijken via de partner Koraal: Korint Medical Recruitment.
Er wordt ruimte gemaakt voor je persoonlijke wensen! Dat is een mooie belofte tijdens een sollicitatiegesprek, maar ik heb zelf mogen ervaren dat het echt zo is! Want ik schrijf dit nu niet in Nederland, maar op Sint Maarten! Hier ga ik vanaf vandaag aan de slag in het SMMC. Het was veel geregel in een korte tijd, maar het is gelukt! Een droom die uitkomt! Werken als operatieassistente op een geweldig mooi eiland. Over 6 maanden kan ik jullie vertellen wat ik hier allemaal geleerd heb!
Oja, wisten jullie al dat er nog meer vacatures zijn hier op Sint Maarten? Kijk gauw even hieronder!”.

Wil jij net als Chantal de stap maken om te gaan werken op het schitterende eiland Sint Maarten? Lees hieronder meer over het werken op Sint Maarten.

Of wil jij liever eerst flexibel in Nederland aan de slag, voordat jij het buitenland ingaat? Check dan de website van onze partner Koraal.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met:

Nina Pahlplatz

Senior recruiter / consultant
Share This