Werken in de gezondheidszorg staat momenteel niet bekend om de vele traineeships die er aangeboden worden. Hier gaan wij verandering in brengen. Korint heeft namelijk meerdere traineeships, verspreidt over de gehele wereld! Interesse? Check deze pagina.

01

Geïnteresseerd?

Ten eerste willen wij er even op attenderen dat wij altijd beschikbaar zijn voor vragen of opmerkingen over deze traineeship, of over het werken in het buitenland in het algmeeen. Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

02

Wat betekent het traineeship?

Het klinkt misschien wat onnwennig, wat houdt een traineeship in de zorg precies in? Het doel van een traineeship is persoonlijke en professionele ontwikkeling, als zorgprofessional wil jij jezelf blijven ontwikkelen en Korint kan hier een helpende hand in zijn.

03

Waar kan ik dit doen?

Op de korte termijn zal het traineeship in meerdere landen beschikbaar zijn. Voor dit momentent is het traject beschikbaar in 3 verschillende landen:

04

Wat zijn de vereisten?

– Je bent in het bezit van een diploma operatieassistent, anesthesiemedewerker of verpleegkundige.
– Je wilt jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen
– Je bent niet bang voor een uitdaging

Wat krijg ik er voor?

Uiteraard krijg je een prachtige ervaring, door het werken in het buitenland. Buiten deze ervaring biedt Korint een helpende hand in het ontwikkeltraject. Zo krijg je een 360 graden feedback gedurende het traject, krijg je een persoonlijke mentor toegewezen en heb je uitzicht op een vast contract in Nederland óf in het buitenland.

05

Hoe meld ik me aan?

Simpel, laat je gegevens hier achter en wij nemen binnen twee dagen contact met je op!

Traineeship Nederland

Voor meer info over de Nederlandse traineeships verwijzen we u graag door naar onze partner Koraal PMS BV:

Aanmelden

Laat je gegevens achter!


Vragen?

Nina Pahlplatz

n.pahlplatz@korint.nl

Een traineeship in de zorg, een unieke ervaring!
Share This