In 10 simpele stappen aan de slag in Zwitserland.

l

1. Schrijf je in op onze website.

Het begint natuurlijk allemaal bij het inschrijven en kenbaar maken dat  je graag in Zwitserland zou willen werken. Inschrijven kan gemakkelijk en vrijblijvend via onze website.

2. Telefonisch gesprek.

Na de inschrijving wordt er contact met je opgenomen voor een motivatiegesprek. Tijdens dit telefonische motivatiegesprek wordt er gevraagd naar je plannen. Tevens wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

w

3. Een persoonlijk gesprek.

In dit persoonlijke gesprek, op locatie, bij ons op kantoor, telefonisch of via Skype geven we informatie over Zwitserland, de cultuur, het land, een verblijfsvergunning en het traject wat je bij ons zult doorlopen. Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook ruimte voor al je vragen en onduidelijkheden.

o

4. Samen bereiden we je portfolio voor.

Vanaf deze stap ligt de snelheid van de procedure in jouw eigen handen. Stap 4 staat in het teken van het portfolio. Je kunt je voorstellen dat we nog een aantal documenten nodig hebben voordat we je kunnen bemiddelen. Door onze jarenlange ervaring met de internationale bemiddeling van zorgprofessionals en uitstekende binding met de bedrijven kunnen we jou hier mee op weg helpen. Een netjes aangeleverd portfolio helpt jou in de kansen voor een leuke baan!

5. We dragen je portfolio over aan onze partner Koraal (Schweiz) AG.

Naar aanleiding van het gesprek en de voorbereidingsfase, zal je consultant je voordragen bij onze partnerorganisatie in Zwitserland: Koraal (Schweiz) AG, die het primaire contact met je overneemt tijdens de bemiddelingsfase.

6. Gesprek met Zwitserland.

Het gesprek vindt plaats via skype of telefonisch, zodat onze partner in Zwitserland een beeld van je kan krijgen en er op een prettige manier Duits kan worden gesproken. De contactpersoon kan zowel Duits als Nederlands, maar het gesprek zal worden gehouden in het Duits om te kijken wat het taalniveau is. In dit gesprek wordt er ingegaan op de functie die je wilt gaan vervullen en eventuele onduidelijkheden / vragen vanuit ons of jezelf.

U

7. Wij zoeken de juiste vacature voor jou.

Na het gesprek is het aan ons om de juiste vacature(s) in Zwitserland te vinden. Dit ligt volledig bij ons en hoef je jezelf dus niet druk over te maken.

8. We bieden je portfolio aan bij de zorginstelling.

Wanneer de juiste vacature is gevonden is het zaak om je portfolio aan te gaan bieden bij de instelling(en). Onze accountmanager gaat zijn uiterste best doen om je bij zoveel mogelijk instellingen aan te bieden.

9. Een aantal dagen meelopen op de werkvloer.

Als de de juiste vacature is gevonden en je portfolio is aangeboden bij de instelling(en), ga je een aantal dagen meelopen bij de instellingen/ een instelling die kenbaar heeft gemaakt dat je past binnen de organisatie. Wanneer er een wederzijdse match is kun je aan de slag in Zwitserland.

p

10. In Zwitserland nog steeds begeleiding.

Eenmaal in Zwitserland aangekomen, krijg je nog steeds begeleiding namens Korint. We hebben namelijk een kantoor in Zwitserland zitten, waardoor we altijd dichtbij zijn. Als er dus zaken zijn waar je tegenaan loopt, kun je altijd contact opnemen. Korint organiseert ook borrels en een skiweekend in Oostenrijk, want persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk.

Du willst in die Schweiz?

Dann melde Dich schnell über unsere Anmeldeformular an.