Kliniek Hirslanden

Kliniek Hirslanden is een van de meest exclusieve private ziekenhuizen ter wereld. De kliniek maakt deel uit van een netwerk van specialisten en excellentiecentra die patiënten een breed scala aan op maat gemaakte behandelingen bieden, evenals de hoogste professionele standaarden voor medische en verpleegkundige zorg. Het ziekenhuis staat in de professionele kringen bekend om zijn medische infrastructuur en expertise. De comfortabele accommodatie zorgt ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen en helpt bij de volledige revalidatie van de patiënt. Kliniek Hirslanden ligt boven het meer van Zürich in de wijk Hirslanden. De locatie van het ziekenhuis aan de groene rand van de stad biedt een prachtig uitzicht over Zürich en het meer, maar is nog steeds gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de gratis pendelbus.
De kliniek streeft ernaar om de kwaliteit van de zorg continue te optimaliseren. Dit doen zij door middel van een kwaliteitsrapport, dat sinds 2010 elk jaar wordt gepubliceerd. Dit rapport bevordert de algemene zorgkwaliteit van de Zwitserse ziekenhuizen.
Nu heb jij de kans om te werken in dit prachtige en vooruitstrevende ziekenhuis. Dit ziekenhuis staat uitermate goed op je cv en opent deuren binnen de gezondheidszorg. Korint heeft voor kliniek Hirslanden vacatures voor diverse vakgebieden onder andere Algemeen verpleegkundige en Oncologieverpleegkundige. Bekijk de vacatures door hieronder op de knoppen te klikken.

Meer informatie ontvangen?


Share This