Medisch werk & personeel

Overal ter wereld sinds 2012.

Missie

Korint is er om te zorgen dat de juiste zorgprofessional aan de juiste (inter)nationale instelling gekoppeld zal worden. 

Visie

Door de globalisering en groeiende zorgsector zijn er tal van kansen om ons bedrijf, waar veel  “knowhow” aanwezig is  te laten groeien tot de sterkste (inter)nationale partij op zorggebied. Door vernieuwend te zijn, zorgen voor professionele top screening en sterke stabiele klanten is er een sterke mix aanwezig.

Onze geschiedenis

Korint Medical Recruitment is een groeiend onderdeel van Koraal Professionals in Medical Services. Speciaal in het leven geroepen om de nationale en internationale zorgmarkt beter te kunnen bedienen. Korint richt zich op de nationale en internationale markt. Deze markt biedt veel kansen en mogelijkheden voor zorgprofessionals. Korint is de verbindende factor tussen medisch personeel en ziekenhuizen/zorginstellingen binnen diverse landen. Aan de hand van jouw wensen gaan wij gericht op zoek naar de perfecte match. Wij staan klaar voor zowel zorgpersoneel als voor ziekenhuizen/zorginstellingen.

Werken in het buitenland?

Beschouw jij jezelf als een avontuurlijk, onafhankelijk persoon en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wij bieden jou de oplossing die jou hierbij op weg helpt. Korint heeft een uitgebreid netwerk en samenwerkings-verbanden met zorginstellingen over de hele wereld. Of je nu graag in de bergen in Zwitserland zit, of van de zonsondergang op Aruba geniet. Bij Korint ben je op het juiste adres.

Share This