Hoi ik ben Jesper,

Mijn naam is Jesper Mannie en ik ben anesthesiemedewerker werkzaam bij Koraal PMS. Medio 2018 heb ik het Brabantse land ingeruild voor Den Haag om hier een nieuwe professionele maar ook persoonlijke uitdaging aan te gaan. Nu ik dicht bij zee woon heb ik golfsurfen weer opgepakt en ben ik begonnen met kitesurfen. 

Momenteel ben ik werkzaam in het Haaglanden medisch centrum. Detacheren als anesthesiemedewerker heeft mij aangesproken vanwege de flexibiliteit die van je gevraagd wordt. Dit is wat mij betreft dan ook meteen de grootste uitdaging. Ik ben inmiddels 3 jaar gediplomeerd. Echter, door het werken in verschillende ziekenhuizen in het land blijf ik mij op professioneel gebied ontwikkelen en bouw ik tevens een groot netwerk op binnen de zorg. Dat wil ik natuurlijk ook voor jou. Ben je enthousiast en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met mij op en dan help ik jou met het vinden van een passende werkplek!

Aan de hand van uw wensen ga ik op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, in zowel binnen- en buitenland.

Share This