Personeel in de zorg

Korint

Korint Medical Recruitment is een internationaal wervings- en selectiebureau met haar wortels in Nederland. Speciaal in het leven geroepen om de internationale zorgmarkt beter te kunnen bedienen. Met partners in onder andere Duitsland, Zwitserland, Zweden, de Emiraten, Nederland en het Caribisch Gebied kunnen wij de internationale gezondheidszorg optimaal benutten. 

Waarom Korint?

Korint verbindt

Korint is de verbindende factor tussen medisch personeel en ziekenhuizen/zorginstellingen binnen diverse landen. Aan de hand van uw wensen gaan wij gericht op zoek naar de perfecte professional.

 

Korint versterkt

Elke dag melden zich weer nieuwe zorgprofessionals zich aan bij Korint op zoek naar een nieuwe baan, kans en avontuur in het buitenland. In ons database hebben wij een ruim aanbod van medisch zorgpersoneel. Korint kijkt niet alleen waar de zorgprofessional heen wil, maar juist wat bij hem/haar past en wat bij het ziekenhuis of de zorginstelling past.

Korint verzorgt

Bij aanvraag naar zorgpersoneel vanuit een ziekenhuis/zorginstelling gaan wij op zoek naar de beste match. Korint gaat gericht ter werk doormiddel van verschillende gesprekken te houden met zorgprofessionals waarbij wij ook jullie wensen in acht nemen. Middels onze moderne recruitmentsoftware kunt u zelf het recruitmentproces nauwlettend in de gaten houden. Op deze manier zorgt Korint ervoor dat de zorgprofessional waar jullie naar op zoek zijn jullie team kan komen versterken.

Direct uw aanvraag online regelen?

Contactpersoon


Instelling


Aanvraag

Overig

Liever direct contact?

Erick Severijns

Directie

013 582 16 80
e.severijns@koraal.org

Share This