One Happy Island

Aruba

Hoofdstad

Oranjestad

Tijdzone

GMT -4

Oppervlakte km²

178,9

Landnummer

+297

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, gelegen op 23 kilometer ten noorden van het eiland Paraguaná. Het behoort tot de ABC-eilanden van de Antillen. Aruba heeft ongeveer de oppervlakte van het eiland Texel.

Inwoners (2016)

113.648

Volkslied

Aruba Dushi Tera

Officiële talen

Nederlands, Papiaments

Valuta

Arubaanse florin

Uitgelichte vacatures in Aruba

Niet jouw vakgebied?

Geen probleem! We hebben nog meer! Check al onze vacatures.

Werken op aruba

Kort na de start van Korint zijn wij actief geworden in de medische wereld van Aruba. Het weer, de cultuur en de Nederlandse taal maakten de stap om te wonen en werken op Aruba zeer klein. Door de jaren heen hebben wij een goed netwerk op weten te bouwen met de zorginstellingen op Aruba. Ons personeel is geregeld op Aruba om nieuwe mogelijkheden te bekijken. Hierdoor weten wij als geen ander hoe het is om te werken op dit prachtige eiland. Aruba is aangewezen op de lokale bevolking voor het invullen van de banen binnen de zorginstellingen. Vanuit Aruba is er dan ook een grote vraag naar Nederlands sprekende zorgprofessionals.

Waarom werken op aruba?

  1. De Nederlandse taal
  2. Een van de mooiste stranden van de wereld
  3. Zeer diverse patiënten
  4. Ziekenhuis vlakbij het strand
  5. Altijd mooi weer

Wonen op Aruba

De stap om naar Aruba te verhuizen maak je niet zomaar. Er komt namelijk redelijk wat bij kijken. Medewerkers van Korint hebben deze stappen zelf ondernomen waardoor wij precies weten wat er bij komt kijken. Wij helpen je dan ook graag om je overstap naar Aruba zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Huisvesting is al geregeld; de eerste maand verblijf je in een mooi appartementencomplex met internationale bewoners. Deze bewoners komen hoofdzakelijk uit Nederland. Op deze manier leer je snel veel mensen kennen met dezelfde interesse en vakgebieden. Aruba heeft zowel veel Nederlandse als Amerikaanse faciliteiten met om de hoek van het ziekenhuis een prachtige zee.

Waarom wonen op Aruba ARUBA?

  1. Hoge kwaliteit van woongelegenheden
  2. Je hebt rust en privacy
  3. Het eiland is schoon en veilig
  4. De mensen zijn enorm gastvrij en vriendelijk
  5. Er is genoeg vrijetijdsbesteding voor alle leeftijden

Fotoimpressie Aruba

Share This