Boneiru

Bonaire

Hoofdstad

Kralendijk

Tijdzone

UTC -4

Oppervlakte km²

288

Landnummer

+599 7

Het kleine eiland Bonaire is voor velen een droomeiland. Voor jou ook? Bekijk dan deze pagina over werken op Bonaire en laat je inspireren! Bonaire is een eiland in het Carribisch gebied van Nederland. Dankzij het feit dat het onderdeel van Nederland is, gaat de bemiddeling als zorgrprofessional gemakkelijk, helemaal via ons! Wij helpen jou met het vinden van een baan en helpen je met alle benodigdheden om dit een onvergetelijke ervaring te maken!

Uitgelichte vacatures op Bonaire


Algemene informatie

Bevolking en natuur

Vanaf 10 oktober 2010 bestaan de Nederlandse Antillen niet meer officieel. Hierdoor is Bonaire een “bijzondere gemeente” van Nederland geworden. Deze veranderingen hebben Bonaire goed gedaan, met name op het gebied van tourisme en immigratie. Tevens staat bonaire bekend om de schitterende flora en fauna. Wist je dat 20% van het eiland een beschermd natuurgebied is?


Algemene informatie

Economie & gezondheidszorg

De belangrijkste steunpilaren voor de economie van Bonaire zijn tourisme en zoutwinning. Mede door het schitterende onderwater landschap is het eiland zeer geliefd onder sportduikers. Ook de gezondheidszorg is ver ontwikkeld, zeker in vergelijking met de andere eilanden in dit gebied.

Snelle Inschrijving

Nina Pahlplatz

RECRUITER KORINT

Share This